Hemlig resa väntar…

Japp – idag ska jag på en hemlig resa! 🙂
Fick ett kort av mina arbetskompisar i måndags när de bjöd mig på tårta på jobbet, och på det kortet stod:

Grattis! Hemlig resa väntar på lörda’…

Fast vi fick raskt ändra detta till idag, fredag, istället eftersom jag och älskling är i Karlstad i morgon lördag. Det är rallycross hela dagen i morgon, men det gick ju att byta dag för den hemliga resan som tur var!

Så jag har fått ”order” om att infinna mig vid ridskolan senare i em och dock inte iklädd stallkläder utan till det bättre hållet istället… 😉
Och det där ”till det bättre hållet” ställde ju te det lite för min del – har efter morgonens djupdykning inne i garderoben kommit på att jag nog måste uppgradera den iaf en anings aning. *S* Den innehåller inte så mycket annat än stallkläder, mjukiskläder och jeans. Jo en och annan klänning finns faktiskt – men det är inte riktigt sommarklänningsvärme ute idag trots att solen skiner…
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hemlig resa väntar…

Kommentarer inaktiverade.