Oj vad tiden går fort när man har roligt!

En hel vecka sedan jag skrev sist nu ju! Men man kanske får ”dispens” när man har haft fullt upp med att fylla år och haft en massa annat stök och bök att pyssla med. *S*

Födelsedagshelgen firades på Motorbanan här hemma i Östmark där det var folkrace i dagarna två. Vi var funktionärer både ♥ älskling ♥ och jag, men jag fick den lätta sysslan med att agera fotograf nu när jag fyllde år och allt *ler*. Annars brukar jag hålla koll på alternativspåret som förarna ska åka en gång var per heat.
Fick fina presenter av mina nära o kära, och ska ta en bild på dem senare här. Har alldeles glömt bort att göra det ju! Hade inte alls önskat mig något, så jag är glad för att de tänkte på mig lite iaf! ♥

Har iaf jobbat mån-tis den här veckan men jobbar nu inte förrän nästa tisdag igen. Gôtt med lite ”semester” så här mitt i. Vår riktiga semester blir v.28-31 i år så det är ju några veckor kvar tills dess…
Har tillbringat dagen idag med att redigera alla närmare 1000 bilder jag tog i helgen… Inget litet jobb att göra – men det är skoj så det går ändå rätt bra. Har ungefär hälften kvar nu då. Goe mannen är på sista delen av en 3-dagars hälsokurs via facket idag, sedan är även han ledig resten av veckan.

Tänkte jag skulle ta ett break från fotoredigeringen och gå ut en liten stund nyss här – men då öppnade sig himlen och det öste ner både regn o hagel helt plötsligt! Så jag ska ta och äta lite lunch istället då medans jag avvaktar o ser om det lugnar ner sig.

Vore gôtt att få sträcka ut och röra lite på sig efter några timmar framför datorn och sittandes på en vanlig köksstol…

Ha dä’!

Det här inlägget postades i Bakom kameran, Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.