Fredag och långhelg väntar

Fredag idag då och ledig dag! En regnig och grå sådan, men förhoppningsvis så ger det sig framåt kvällningen och sedan ser det väl mer eller mindre halvhyffsat ut den kommande veckan.

Älskling jobbar te kvart i två idag, sedan börjar han inte jobba igen förrän på onsdag te veckan! Lyx för honom! Själv så måste jag in och jobba på måndag morgon. Iofs bara 4 timmar, och det är väl hälften stalljobb och hälften kontor så det är lugnt! Jag jobbar ju sedan inte förrän på torsdag te veckan.
Jo jag ska ju ”jobba” i morgon med ett par timmar fastän det är lördag *S*. Ska hålla en liten kurs i vårt tävlingsprogram Equipe och gå igenom lite om Tävlingsdatabasen med några intresserade tjejer som ska ta tag i detta.

Nu sitter jag och klurar på om jag ska ta och baka en långpannekaka eftersom vädret är sååå trist. Annars skulle jag ha tagit en liten tur med Kia – the dog och kikat lite mer ute i trädgården – men utegåendet får avvakta en stund tror jag. Lite för blött känns det som!
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.