Bloggvila??!!?

Råkade bli lite bloggvila här senaste veckan. *S* Sånt som händer mig då och då.
Tappar ibland lusten att skriva och oftast beror det på att jag känner att jag inte har något nytt att skriva om. Att bara traggla på med samma och samma är inte skoj vare sig för mig eller för dig som läser.

Men några rader tänkte jag åstadkomma idag iaf!
Veckan som gick har jag jobbat två dagar, varit på återbesök till kliniken i Karlstad en dag med tillhörande obligatoriska IKEA-besök och så har jag varit ledig övriga dagar.

Vad det gäller krämporna så har jag ont lite här och där, men allra mest i vä höft som helt har ballat ur nu igen. Den gör ont när jag sitter, står, går, ligger *muttrar*…
Det blev också sprutstart efter besöket på kliniken. Kul att det går framåt iaf! Nu är det snart bara den läskiga biten kvar på den här behandlingen, och sedan är det ett par veckors väntan och tumhållande som gäller! *ler* Men först ska jag ta blodprover både måndag och tisdag te veckan, och så är det återbesök på kliniken igen på skärtorsdan’.

Vädret är ett riktigt april-väder, trots att det ännu faktiskt bara är mars. 😉 Blåser kallt som fan idag, och är bara ett par plusgrader ute trots solskenet. Burrrrr! Igår var det både sol, regn och snö om vartannat.
När vi var in te Torsby idag en sväng för att köpa gipsskivor och reglar så passade jag på att köpa några penséer också. Lite tidigt egentligen om man ser te vädret, men det får gå ändå. Ska se om jag får ner dem i lådorna på bron senare här.
Nu ska jag ta och byta sängkläder här först!
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Krämporna. Bokmärk permalänken.

1 svar på Bloggvila??!!?

Kommentarer inaktiverade.