Fredag och helg

Nu har jag helg efter min första arbetsvecka på länge! Gôtt för jag är ändå hyffsat sleten… Men det är hur kul som helst att vara tillbaka på klubben igen!

Har tagit det lite lugnt på morgonkvisten, eller lugnt och lugnt *S* Det kanske var att ta i… Startade en tvätt förut och har skurat toa, handfat och sånt i badrummet. Efter ett litet frukostbrejk här så är det nu dags för en dejt med snabeldraken. Iaf på nedervåningen för oppanpå får goe mannen ta sen ikväll eller under helgen.

Dagen i övrigt bjuder på hängning av tvätt, bullbak och så ett strålande solsken, fågelkvitter och en lerig gård med smältande snö! Alldeles sådär jättemums för en hund och katt att springa omkring i – så varför städa kan man ju fråga sig??!!? 😉

Ha dä’!

Det här inlägget postades i Gårdsstök. Bokmärk permalänken.