Back in business!

Jajamensan, nu har jag kommit tillbaka till jobbet igen!!! Har avverkat två dagar och det har väl gått hyffsat iaf :). Ont – javisst, men det är bara att bita ihop och gilla läget.
Men idag är det ”ledig” dag och jag är hemma. Ska faktiskt bara ta det lugnt o vila upp mig inför morgondagens jobbpass. Ser ju ut att kunna bli en fin dag idag med sol och uppåt en 11-12 grader idag – gôtt!

Det var iaf otroligt skönt att vara tillbaka och att döma av mina arbetskamraters varma välkomstkramar i måndags så var jag efterlängtad! *ler*
Och jobb har jag så det räcker och blir över… *S* ”Chefen” har lämnat lite smått och gott till mig som ska göras och på de två dagar som gått så har jag bara lyckats beta av en bråkdel. Men det är bara att ta en bit i taget så ska väl även detta fixa sig inom kort!

Och gissa om det var mysigt och snosa häst igen!!! Som jag har saknat pållarna i stallet medans jag varit hemma…

Nu blire att göra frukost te vovven och så ska jag kika vidare efter en ny mobil.
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.