Njuter…

Njuter av att det är fredag och goe mannen är hemma. Fast just nu är han borta. *S* Han håller på att spika upp takreglar i ett av rummen i ”mormors hus” där det sedan ska bli nytt innertak. Vi har ju lyckats finna en hyresgäst och denna kommer att flytta in 1 juni så det finns en del att fixa med innan dess där nere.

Njuter också av att det återigen är en solig dag med blå himmel, fågelkvitter och vårfeelings! Prognoserna ser ju hyffsat lovande ut (om de håller vill säga…) med uppåt en 14-15 grader nästa vecka – så snön är nog snart ett minne blott.

Herr koltrast är också tillbaka såg jag, så nu får man njuta av hans sång igen!

Dagen i övrigt bjuder bl a på hängning av tvätt, en kik på skidåkningen från Falun och en tripp te boa för att handla lite smått o gott. Allt annat får bli en surprise! 😉
Har ont i magtrakten idag, är högra sidan som ”spökar” nu. Har också ont i fingrar o handleder – men man får väl bita ihop.
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Bakom kameran, Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.