Alla hjärtans dag

Det är den stora o kommersiella dagen idag, när rosorna kostar multum och allt ska vara dekorerat med hjärtan i alla de storlekar, extravaganta och romantiska middagar skall serveras, dyra presenter ska köpas och allt o alla ska bara stråla av kärlek – ja det är alltså Alla hjärtans dag igen.

Själv tycker jag faktiskt att man ska visa sin kärlek alla 365 (eller 366) dagarna om året! Det behövs egentligen ingen särskild dag för detta enligt min mening.

Visst, det är alltid trevligt att bli ”uppvaktad” men det gör mig ännu gladare att bli överraskad en ”helt vanlig dag”. Om det sen är en go kyss, ett smycke, en lott eller nåt annat – det är ju iaf tanken som räknas, eller hur?

Hoppas att alla, både ni som har familj och ni som är ensamma, har haft en toppendag! Oavsett om ni firar denna dag eller inte…
Själv har jag haft det okej, OM man bortser från smärtan i magtrakten som har gjort att jag varit i soffläge mest hela eftermiddagen idag. *suckar* Snacka om att man känner sig lat… men vad f-n ska jag göra??!!?
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.