Det går upp o det går ner…

… mest hela tiden här. Idag är det lite mera neråt igen då…

Var ju till min spec.läkare på Kvinnokliniken i Karlstad igår på nytt återbesök och nya undersökningar. Läkaren är trevlig och mycket mjuk o försiktig vid sina undersökningar så jag känner mig väldigt trygg med henne iaf. Det är ju en ack så viktig detalj när det är underlivet och dess innehåll det handlar om.
Det var iaf ingen förändring från senaste besöket på akutgyn och det får jag väl ändå säga är liiite positivt i det hela. Jag menar, det kunde ju blivit sämre men det såg ist likadant ut. Det negativa i detta är att jag förmodligen alltid kommer att ha mer eller mindre ont i ”magen” p g a min konstaterade endometrios :(… Iaf tills vi kan göra nästa operationssteg.
Hon skrev ut recept så att jag har fullt förråd med allt mitt smärtstillande och så konstaterade hon att vi får snabba på med den fortsatta planerade behandlingen. När allt detta är klart/över/har gett resultat (eller inte…) så får vi då ta till nästa steg mot att förhoppningsvis få mig smärtfri – vilket innebär den stora och slutgiltiga operationen… Huga!

Den 20 februari är iaf besöket på den andra kliniken inbokat – så då sätter vi förhoppningsvis igång det hela! Håller tummen hårt!

Nu ska jag ta o göra en brasa – känns lite småruggigt idag, eller så är det bara för att jag har väldigt ont idag efter gårdagens långa bilresa o undersökning… Värme gör alltid susen!
Ha dä’!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Krämporna. Bokmärk permalänken.