Helgens vedermödor

Ja helgen går, vare sig man vill det eller ej!
Igår var vi på en liten roadtrip till vårt grannland. Skönt att få komma ut lite, men tyvärr så får jag lida för det i efterhand :(. Blev lite för skumpig väg bitvis pga dåligt vägunderhåll och det kändes väldeliga i min mage. T o m så att jag började blöda yttepyttelite igen. *suckar* Fick ta extra smärtstillande igår em o kväll, och det slutade jag ju med för en vecka sen. Älskling körde så ”snällt” han kunde, men det hjälpte tyvärr inte när vägen var så gropig o spårig.
Man börjar ju undra hur det här ska gå nu när det bara är en vecka kvar tills det är dags att börja jobba igen… En sak är säker – kommande vecka blir det verkligen till att ta igen sig!

Kia var nöjd med sin allra första ”utlandsresa” iaf. Hon snusade glatt runt i den norska snön i Kongsvinger, men lilla damen har liiiite svårt att uträtta sina behov nån annanstans än hemmavid ännu så hon var mer än nöjd att åka hem efter att vi hade handlat o ätit där

Borta bra – men hemma bäst är hennes motto, precis som sin husse… 😉

Kom t o m ihåg att ta med hennes ”resemapp”. Den innehåller vaccinations- o avmaskningsbevis – det är ju så noga med avmaskningen då norskarna inte vill få in rävens dvärgbandmask i landet.

Ha dä’!

Det här inlägget postades i Bakom kameran, Dagligt klotter, Ute på skoj. Bokmärk permalänken.