Livets berg-&-dalbana

När man nått snart 40 jordsnurr så borde man ju ha vant sig någotsånär vid livets berg-&-dalbana, men icke… Har hamnat i något slags ”depp-svacka” nu och mår väl egentligen inte så himla bra om jag ska vara helt ärlig :(. Många tankar som snurrar hit o dit är det.
Slutet av 2011 var en jobbig tid i ovisshet om kroppsliga saker o ting och med mycket smärta som då avslutades med en operation vilken blev lite större än man skulle ha velat. Men nu är det gjort iaf.

De första veckorna av 2012 så sitter jag här hemma och försöker få ”magen” att läka ihop. Nu är det drygt en vecka kvar av sjukskrivningen och än så länge går det inte att göra så himla mycket utan att det gör väldans ont… *suckar* Men, det kan hända mycket på en vecka också – liiite positiv måste jag ju försöka vara! 😉

Till veckan är det också dags att ta läkarkontakt igen för att få reda på hur vi ska fortgå med de kommande månadernas behandlingar o undersökningar. Har ju haft lite tid att sitta o läsa en del på nätet nu och även kunnat utbyta erfarenheter där med flera som är i samma sits så jag vet att det oftast inte är en dans på rosor med det som ska göras – men jag biter väl ihop och kämpar på, som jag oftast alltid brukar försöka göra. Tur är ju att jag har den bästa och snällaste mannen i mitt liv, som stöttar o ställer upp i alla lägen fastän jag inte är den gladaste pricken just nu då!

Har sagt det förut, och jag säger det igen (med risk för upprepning) att jag älskar dig så otroligt, ofantligt mycket  Roger Thomasson !!!

Tillsammans är vi otroligt starka!

Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Krämporna. Bokmärk permalänken.

1 svar på Livets berg-&-dalbana

Kommentarer inaktiverade.