Go’morron!

Tidigt oppe idag! Kände att det var lika bra att kliva opp när goe mannen klev opp för att åka te jobbet. Man kan ju alltid slumra en stund på soffan senare idag om jag börjar känna mig sleten… 😉

Kändes kallt i sovrummet när vi klev opp och termometern visade -14 så jag ska ta och göra eld strax här. Vi hade dock inga småpinnar inomhus så de ligger på ”uppvärmning” just nu. Det är så mycket enklare att göra eld med varma pinnar än iskalla, frostiga.

Dagen idag bjuder inga konstigheter alls. Tar det lugnt och kurerar min snittade mage bara. Blir ett par små, korta o försiktiga promenixer med Kia under dagen iaf. Och så försöker man pyssla lite försiktigt här hemma med. Blir ju så less på att inget kunna göra!

Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.