Dan efter dopparedan

Så var julafton/dopparedan överstökad för det här året! Det var lugnt o skönt, och vi firade även detta år nere hos svärmor o svärfar först. Där var också älsklingens bror med familj, och vi avnjöt mycket god mat och hade besök av tomten.
Sedan åkte vi hem te vårt och fortsatte julfirandet på tu man hand med julklappsutdelning av våra klappar.
Älskling ♥ gav mig en jättefin vinterjacka (en Icepeak) och en väldans fin köksvåg i retrostil!

Hmmm… undrar om han blivit less på att jag lånar garagevågen hele tia när jag ska baka… 😉

Idag har vi också tagit det lugnt. Goe mannen har fixat med några motordelar åt en kompis och jag har kört fram några kärror med ved här. Sedan kom svärmor förbi på en sparktur och bjöd ner oss på ”rest-middag” så nu är vi mätta o belåtna igen. *S*

Kvällen bjuder på diverse filmtittning och så måste man ju självklart se på ”Kokvinnorna” på SVT2 kl 20:00! Har man sett Hästmannen, Bondens tid på jorden och Den vackraste ön – så måste man ju såklart även se Kokvinnorna! 🙂

Ha en fin söndagskväll/juldagskväll alla! ♥

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.