God Jul på er!!!

Nu är dopparedagen här! 🙂 Den långa väntan på tomten är snart över…

Jag väcktes klockan halv sex i morse av att Kia ville ut och leta efter tomten (läs morgonkissa). Trodde att hon skulle nöja sig med den lilla turen, men icke sa Nicke. Försökte lura henne att sova vidare men det var bara att kliva opp igen för utfodring och mer utevistelse.
Älskling då??!!? Jo han sov vidare han såklart… :-/

Har iaf åstadkommit ett stycke Toscakaka i långpanna och självklart är julens obligatoriska struvor gjorda också! 🙂 Ingen jul utan mina struvor!
Nu väntar de sista paketen på att bli inslagna och sedan är det julmat nere hos svärmor o svärfar om ett par timmar. Det ryktas även att tomten kommer på personligt besök där lite senare… Får väl se om det stämmer! 😉

Tillönskar er alla en riktigt God Jul!
Var rädda om varann och ta’t lugnt!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.