Helg…

Äntligen helg säger jag bara!

Är trött som en gnu… och självklart gör den efterhängsna förkylningen sitt till, men största tröttheten kommer av gårdagens mastodonttripp te storstaden på Västkusten.
Klev upp halvtre igår morse, och kvart över tre satt vi i bilen allesammans (utom Otto – the cat, som låg kvar hemma o sov) för en nätt liten tripp på 36 mil enkel väg för att älsklingen skulle göra en undersökning av mage o tarmar på en specialistklinik där senare på morgonen. När den var klar så vände vi kosan hemåt igen – och jag körde båda sträckorna för min käre sambo var lite för sleten för att kunna göra det…

Undersökningen gick bra iaf, och några biopsier togs som han får svar på sen. Men nästa torsdag styr vi neråt igen för besök på nästa specialistklinik. Då är det dags för en tripp i magnetkameran för älsklingen…. Måtte alla dessa undersökningar ge något resultat också!

Igår kväll däckade vi bara en stund efter hemkomst, och tog oss sovmorgon i morse. Skönt som bara den ju! Sedan lastade vi den blivande rc-bilen på släpkärran för att dra den till Malung där det ska svetsas i en bur. Vi ”lyxade” med en sen lunch där innan vi vände hemåt igen.
Vi har sedan mixtrat med folkracebilen här hemma. Fixat lite med bromsarna och så har jag bättringsmålat fälgarna. Liiite svårt att måla sånt ute nu när det är så pass kallt som det är ;). Färgen blir aningen seg… Kia ville också vara med på ett hörn, och så skällde hon ut en granne som kom gåendes förbi med sin lilla vovve! Vår lilla vaktvovve!

Men nu blire bara en skön och mysig hemmakväll med tända ljus o filmtittning!
Ha en toppenkväll allesammans!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Ute på skoj. Bokmärk permalänken.