Å så vare måndag igen då…

Måndag igen och än en gång så svischade helgen bara förbi… men det är ju precis som vanligt det! *S*
Den här veckan går ♥ älsklingen ♥ kvällsvecka, vilket för min del innebär två arbetsdagar – tisdag och torsdag. I morgon tisdag ska jag också på ett möte med en sjukgymnast inför en ev. gruppstart i Basal Kroppskännedom som de har här i Torsby. Vet inte så mycket om detta än, men det är ju därför vi ska ses och ”känna på” varann om det passar mig o mitt onda. På torsdagarna så har jag ju min ”varm-bads-träning” redan, och det ser jag fram emot varje gång!

Men nu är det dags för lunchservering här på restaurang Metbäcken – idag erbjuds hemgjord tonfisksallad med hemgjord dressing och varma, nybakade ”fusk-baguetter”.
Ha dä’!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.