Regnig fredag

Fast dagen började ju med uppehåll så vi hann iaf vara ute o pyssla lite grann. Eller det var väl mest bara ♥ älsklingen ♥ som stökade utomhus. Själv har jag tagit mig en rejäl dejt med den dära snabeldraken, och så har jag skruvat ihop och hängt upp en ny hylla i badrummet + ett par klädkrokar.

Mer blire int för min del då, då kroppen protesterar rätt rejält ännu…


Men hela eftermiddan har regnet strilat ner. Fast senaste timman så har det fullkomligen öst ner!!! Rejäla regnskurar och faktiskt även ett par åskmuller har dundrat över oss.

En regnmätare vore allt på sin plats att skaffa snart, för det vore skoj att se vad såna här skurar ger i antal millimeter!

Nu lutar det åt lite matlagning här då :). Det kurrar i magen på både mig o älskling nu, och idag har jag funnit en liten förpackning med lövbiff i frysen, så det får bli lövbiff med pommes till middag på Restaurang Metbäcken!
Ha dä’!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.