Semestern 2011

Vi har iaf haft en härlig semester tillsammans, och hunnit med en hel del här hemma, samtidigt som vi även vart ute o ”förlustat” oss lite. Med en valp i huset så blir det ju lite annorlunda jämfört med när man är på tu man hand, men det har gått fint! 🙂

Kia är så snäll att ha med sig, och hon har uppenbarligen fått MASSOR av miljöträning under de här veckorna hon varit hos oss!

Vår sista semestervecka tog vi och gjorde en liten ”road-trip” upp te Orsa där vi stannade över dagen bara. Sedan vände vi neråt igen och tog vägen över Sälen te Höljes, där vi sedan parkerade från onsdag kväll te söndag dag! Då stod Finnskogafestivalen i folkrace på schemat! Det kan man bara inte missa… 😉Jag är iaf väldigt nöjd med vår semester :D! Vädret har till större delen varit varmt o skönt, vi hann göra det vi skulle här hemma och vi har haft lite småutflykter + att vi fick hem vårt lilla charmtroll, Kia!

Ha dä’!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,
Det här inlägget postades i Bakom kameran, Ute på skoj. Bokmärk permalänken.