Go’ söndagsförmiddag världen!

Idag var vi oppe kl 8, denna gång beroende på en liten dam som pockade på uppmärksamhet genom att hänga o klänga på sängkanterna. Men det var skönt att komma upp så tidigt faktiskt!
Jag har iofs redan vart oppe en gång före dess också – för redan kl 5 var det en dam som var lite olycklig o hade gjort en liten pöl på tidningen vi lagt på golvet, så då var det en tur ut i den ljuva sommarmorgonen som gällde för ytterligare en liten skvätt i gräset… Men sen somnade vi om igen som tur va!

Älskling ♥ har fortsatt målningen av ladan nu på förmiddagen och snart är en vägg ”fräsch” iaf. Det är lite värre ställt med sydgaveln och baksidan… Att bräderna ens sitter kvar är ju beundransvärt… Inget är gjort där sen många, många år tbx, och det märks!

Dagen idag bjuder annars inte på några spännande aktiviteter. Det är träning av Kia som gäller såklart, och så det vanliga med hängning/vikning av tvätt, hushållsfix och så tror jag det är dags att så lite nya rädisor. De som är kvar i pallkragen nu har antagit nära på tennisbolls-size! 😮 Och då blir de gärna lite väl träiga att äta…Ha dä’!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
Det här inlägget postades i Bakom kameran, Gårdsstök. Bokmärk permalänken.