Nykomlingen i Metbäcken…

… verkar trivas fullt med sin nya tillvaro, än så länge iaf! 😉

Kia fick sova i sovrummet med oss och jag garderade med ett par tidningar på golvet om utifall att… men hon väckte oss vid femsnåret och fick en kisserunda då, sen somnade hon om direkt när vi kom in igen.
Det var ju rätt varmt igår kväll här hemma eftersom husse/älskling eldat i spisen, och hon drack rätt mkt vatten innan hon somnade, så jag anade nästan att det kunde bli en tur…

Men det är väl tur att Tvärbergsavenyn är rätt folktom den där tiden på môran, för jag hade nog skrämt slag på allt o alla… Sömnrufsigt hår, barfota o enbart iklädd handduk… hehehe…

Otto – the cat har legat utanför sovrummet o vaktat, och nu på morronen har de varit o snusat på varann ett par gånger. Otto har viftat med tassarna lite, men inga klor ännu då iaf :). Däremot så är han jätterädd när Kia börjar springa efter honom, så jag tror nog detta ska gå bra till slut!

Nu sover Kia så jag ska ta och passa på att leta opp en försäkring till den lilla damen och sätta mig o fylla i lite olika registreringspapper som ska in till Jordbruksverket o en ägaranmälan till Kennelklubben. Mycket som ska fixas ju!
Ska se om jag hinner skicka efter lite mer grejer till henne också när jag ändå sitter här vid datorn!
Ha dä’!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
Det här inlägget postades i Bakom kameran, Djuren. Bokmärk permalänken.

2 svar på Nykomlingen i Metbäcken…

Kommentarer inaktiverade.