Önskningen gav effekt!

I mitt sista inlägg igår så efterlyste jag ju åska – och det fick jag!!! 🙂

Var på tutbingo igår kväll tesammans med svärmor (dock utan vinst på själva tutbingon, men jag vann en chokladkaka i chokladlotteriet och 25 kr på 21-lotterna jag köpte) och hörde ett avlägset dovt mullrande då o då. Och precis när sista utropet på Rövarn var klart – då small det till! Efter den smällen så upplevdes en förbättring av luften bara av det lilla, men det skulle komma mera…

Väl hemma så satt jag och kollade in åsktrackern (Frykentracker) och såg att det åskade på gränsen mellan Värmland o Dalarna, åt Malungshållet till, och neråt Karlstadhållet till. Såg på banan att det från Karlstad KANSKE skulle kunna träffa oss – och det gjorde det! Vaknade vid halvtre av att det brakade loss rejält!!! 😀 Rena rama discot i sovrummet o det mullrade o dånade gôtt!

Men vet inte om det rensade luften på ”rätt” sätt – är fortfarande varmt o väldigt fuktigt…. Men, man ska ju inte klaga!
Ha dä’!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
Det här inlägget postades i Väder. Bokmärk permalänken.