Go’eftermiddag världen!

Hoppas alla har en lika underbar tisdag som jag har haft hittills! 🙂
Solen har tittat fram då och då, och det fläktar lite lagom. En perfekt dag för utomhuspyssel på vår lilla gård i det vackra Metbäcken!

Min stora ♥ kärlek ♥ gick igår och köpte sig en rejäl röjsåg/grästrimmer igår för sommarbonusen han fick på jobbet, och han har invigt densamma idag då. Iaf trimmerhuvudet har fått gå varmt här! Fint blire när det blir klart – men nu har han packat ihop och begett sig te jobbet efter vår gemensamma lunch. Han går ju kvällsskiftet den här veckan…
Själv så har jag hackat grässvål, bökat undan lite jord och hittat resterna efter en gammal avskrädeshög precis där jag har ställt mina pallkragar som jag odlar i. *ler* Håller på att lägga cementplattor runt lådorna och fixa te lite snyggt runt om. Men det tar lite tid när man inte har orken riktigt… Får försöka ta lite grann då o då jag ju…

Jag har kamerabatteriet på laddning just nu, för senare i em så ska jag te Motorbanan i Östmark på Företagsrace för att fota lite. Det är Färjestadsspelarna som ska komma och ratta runt på banan då, och ordföranden ringde igår kväll o undrade om jag möjligen kunde komma o fota lite. Och det kan jag ju självklart göra! 🙂
Det är därför jag inte har några bilder från vårt arbete i trädgården! *S*

Nu ska jag ta det lugnt en stund här så att jag blir piggelin te det är fotodags!
Ha dä’!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,
Det här inlägget postades i Gårdsstök. Bokmärk permalänken.