Goddag världen!

Sent i säng – uppe tidigt! *S* Vi var på Bupps (älsklingens bror som fyllde 30 förra fredan) 30-årsfest igår kväll, men vi var som några gamla pensionärer o avvek strax efter att middag o kaffet var avklarat. Iofs så var klockan iaf närmare halvelva då – men då hade övriga gäster på festen bara börjat komma igång… 😉

Vi har redan hunnit vara ute x antal timmar här hemma på gården, jag har kört bort några tidigare ihopkrattade högar från laduplanen och hjärtat mitt har snickrat inne i ladan.

Otto – the cat är ute i skogen o far omkring bland mossan o träden. *ler* Han har också hunnit med ett slagsmål med nån annan kisse som kom o inkräktade… men det verkar som om Otto stod som vinnare i den fighten. Duktig misse som håller ordning på gården, iaf när han inte sover vill säga… *fnissar*

Nu ska vi ut o snickra vidare här då!
Ha dä’!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
Det här inlägget postades i Gårdsstök. Bokmärk permalänken.