Go’ förmidda’ världen!!! =)

Va gôtt det är att vakna upp te blå himmel och solsken! 🙂 Då blir man pigg och glad, fastän man har bedrövligt ont…

Morgonen har bestått av igångsättning av tvättmaskin, frukost och ett totalt misslyckat muffinsbak… *S* Påminn mig om att jag ALDRIG mer ska köpa dret-formar te muffinsen… De jag hade idag vek sig av smeten + att jag int har nån sån där muffinsform i plåt som ja kunde ställa dem i! Ska lägga opp en bild senare idag så får ni också se o skratta åt galenskapen!

Hmmmm… Kanske bör investera i en sån där muffinsplåt om man ska kunna använda opp muffinsformarna jag har kvar…
Verkar ju finnas en hel uppsjö av dem på nätet!

Men nu – ut i solen! Ha dä’!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Det här inlägget postades i Gårdsstök och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.