Ooopsi… en får ju nästan skämmes…

… för att jag aldrig uppdaterar min blogg numera! Men tyvärr så blir det ju så att jag använder mig mycket av t ex Instagram numera. Mycket för att det är enklare att gå in på via mobilen som ju är det jag använder mig mest av idag plus att det är där man har alla foton osv.
Sitter inte så värst ofta vid den stationära datorn (mycket för att käre sambon oftast sitter vid den) men ibland måste jag ju in där och rensa min mejl och då skulle jag väl kunna passa på!

Får nog lägga som ett litet nyårs-komihåg att jag ska försöka uppdatera mer även här inne! Lägger inga löften, men små komihåg är alltid bra att göra 🤭.

Nu ska jag strax iväg och äta lite julmat här så jag hinner inte klottra ner så mycket mer. Jag har ju hand om Grålleklubben Värmlands hemsida/sociala medier och blir då bjuden på julbord varje år som tack för hjälpen. Mysigt och jag är som alltid lika tacksam för detta!

Hepp!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.