Hoppsan – det gick visst en månad igen!

Jojo, allt blir sällan som en tänkt sig. Hade ju ställt in mig på att börja uppdatera mer här, men som ni ser ?… det sket sig direkt igen!

Mycket beror det ju på att jag har svårt att sitta några längre stunder vid datorn iom mina besvärliga och onda händer/tummar. Och så är det ju sommar! Då sitter jag inte heller lika mycket vid datorn.
Att uppdatera/skriva via mobilen? Njaaae, det är inte optimalt det heller eftersom denna typ av WP som jag använder inte har någon app eller liknande funktion där som fungerar bra.

Sommar ja. Det är många som klagar på denna sommar nu när det ska hemestras. Åtminstone här på västra sidan av landet har det varit en rätt kylslagen juli månad. Kallaste juli på 45 år eller något sådant.
Jag ser det ändå som en rätt ”normal” sommar enligt mina mått mätt. Visst, +2 på nätterna ett tag var lite väl kyligt men vi har ju haft många dagar med 18-20 grader på dagarna och det är helt okej för mig.

Det har även pysslats hemma på gården såklart. Blommorna ska ha sitt, djuren ska ha sitt och vi kämpar på så gott vi kan båda två här hemma.

Nej, jag får ge mig för idag här. Det tar så lång tid att skriva, och allt gör förbannat ont så det får bli korta stunder åt gången.

Ha dä’!

(Ska försöka skriva liiite oftare… kanske.)

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.