Veckorna går, ny månad igen och mer saker att testa!

Jahaja, då var det helt plötsligt ny månad och vi får skriva juli 2020. Vart den där juni tog vägen, det kan man ju verkligen undra? Som vanligt så svischar dagarna bara förbi.
Det stämmer verkligen detta med att det går fortare och fortare ju äldre man blir (farmor Mimmi – du hade så rätt så ❤️ …)

Annars så händer det väl inte så mycket här i Metbäcken. Såhär i Covid-19-tider så lunkar det på ungefär som vanligt. Jag är ju fortfarande arbetslös och väntar fortfarande på operationerna av mina händer (och som det ser ut så får jag vänta läääänge på dem). Trist men sant!
Jag är dock inskriven inom Jobb- & Utvecklingsgarantin via AF nu och där deltar jag i ett projekt ”Introduktion till arbete” som ska ge mig det stöd jag behöver för att klara av att komma ut i arbete igen.

Har i alla fall lite tur med att jag, och djuren, får testa lite olika produkter för både The Insiders, Smartson och Buzzador!

Kissemissarna har testat/testar våtfoder från Bozita och de älskar det!
Bozita är svensktillverkat katt- & hundfoder av högsta kvalitet. Skålarna är helt renslickade efter kvällsmåltiden och de har gett ????? av 5 möjliga!

Annars så är det Provivas frukostnyhet som ska testas via Buzzador och via Smartson ska jag testa Lunar-appen och alla dess funktioner. Det ska bli intressant, verkligen!

Jag ska hämta ut min Proviva på fredag när jag handlar, men har lite svårt att bestämma mig för vilken smak jag ska testa? Apelsin/mango? Ananas/äpple/ingefära? Apelsin/röd grape?

Alla dessa val som alltid ska göras! ? Men hur som så är det väldigt roligt att göra dessa tester!
Nu ska jag ta och bege mig ut en sväng här medans det är sol. Ska åka till kyrkogården och byta blommor hos våran lille pöjk ❤️. Ha dä’!

#bozita #bozitase #theinsiders #buzzador #proviva #provivanyhetsbuzz #smartson #lunar

Det här inlägget postades i Buzzador, Dagligt klotter, Smartson testpilot, The Insiders och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.