En nästan för varm midsommar

Termometern visar i skrivande stund på +30 grader i skuggan och en så varm midsommar har jag då aldrig upplevt. En är ju mer van vid att det är sisådär +10-12 grader och regnigt, men i år är det helt tvärtom.

När det blir såhär varmt, och särskilt när det inte blåser nämnvärt mycket, så går det nästan inte att vara ute. Jag har själv hållit mig inomhus en stor del av dagen.
Promenerade som vanligt i morse tillsammans med grannen Gun och vovvarna, men vi gick redan vid 08:30. Då var det +22 grader… När jag kom hem så vilade jag lite och sedan var jag iväg vid tolv-halvett och plockade lite blommor. Då var det stekande hett kan jag meddela!

Jag får nästan lite vibbar från sommaren 2018… ?

Vi gör annars inte värst mycket denna midsommarafton. Brukar inte göra så mycket just på midsommarafton i vanliga fall heller, men i år finns det verkligen inget att delta i eller vara med på. Är mycket som är annorlunda iom detta Covid-19 som härjar.
Här i länet är det 11 nya smittade/insjuknade sedan gårdagen så det ökar sakta men säkert.

Önskar er alla en riktigt fin midsommar!

Ta det lugnt, intag mycket vätska och håll er i skuggan.

Håll i – Håll ut – Håll avstånd!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Väder och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.