Men hej och hå vad tiden går!

Vintern har gått över i vår (även fastän vi fick bakslag i morse med lite snö) och dagarna bara rullar på.
Jag tar fortfarande en dag i taget och har ännu inte funnit något nytt jobb. När man är så pass skadad/sjuk/delvis handikappad så är jag inte den attraktivaste människan på arbetsmarknaden, men men… Det är bara att avvakta och se tiden an.

Hand/tumme är som de är. Ingen förbättring i handleden ännu tyvärr. Nu går jag på arbetsterapin en gång i veckan och jobbar med ull för att försöka få stelheten att släppa. Jag kardar, tvättar och tovar. Varmt vatten i kombination med tvål/såpa och rörelse för att se om det stela kan mjuka upp sig.
Höger tumme blir bara sämre och sämre den med. Skriver som en kråka nu (om kråkor skriver vill säga?) och det stör mig något enormt.

Men en glad nyhet, och en total överraskning som höll på att ge mig en hjärtattack, är att vi fått tillökning på gården!
Lilla Britta kom till världen den 4 april och stolt, men väääldigt ung mamma är vår Bärta. Hon var ju bara 7 månader då, men allt gick bra.

Britta är 2 dagar här

Bärta hade blivit brunstig och tjuvbetäckt endast 2 månader gammal! Stackarn!
Och vi har inte märkt någonting. Ja kanske att hon var lite rund om magen, men det trodde jag iaf var det extra lusernet jag började ge henne.
Så nu har vi tre töser på gården – Bälla, Bärta & Britta Surprise!

Nä, nu ska jag iväg på lite bingo här, får skriva mer en annan dag!
Ha dä!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.