En månad swishade förbi…

… och nu är det mitten av maj helt plötsligt.

Det har varit en tuff månad på många sätt, men allra jobbigast var nog att vi var tvungna att ta bort Billy-the goat för två veckor sedan, den andra maj… <3

Han var ju dålig ungefär 1½ månad innan också, men då var det förmodad trumsjuka/vomstörning.
Nu åkte han på urinsten och kunde helt plötsligt inte kissa och då var det inte mycket mer att göra än att låta honom gå över Regnbågsbron.

Så nu har brorsan Bobby-the goat varit ensam i två veckor, men det går faktiskt riktigt bra. Han har tagit det med ro, men är lite mer sällskaplig än vanligt kanske.

En ny kompis är beställd/tingad men det dröjer ungefär två-tre veckor till innan hon kommer hem till oss. Ja ni läste rätt! Det blir en flickget den här gången.
Men vänta er inga killingar för Bobby är ju kastrerad .

Annars så går dagarna, och åren med *S*. Jag fyllde år för 3 dagar sedan och idag fyller bästa vovvan Kia-the dog år!    Sedan är det bara några veckor till och då fyller Otto-the cat också år. Mycket tårta blire!

Vi har iaf fått en varm start på #sommar2018. Senaste dagarna har termometern toppat på +28 grader på eftermiddagarna, och det är nästan fööör varmt iom att det kom så plötsligt. Men jag klagar inte – absolut inte. Hellre sol o varmt än massor med regn och kyla!
Vi får väl se om det fortsätter såhär. Nu närmast väntas lite regn i natt och kyligare i morgon, men sedan såg det ut att krypa över 20-gradersstrecket även i helgen som kommer.

Den som lever får se!

Nu ska jag ut i värmen och plantera några pelargoner som jag fyndade billigt på Granngården häromdagen.

Ha dä’! 

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Djuren, Sorg. Bokmärk permalänken.