Februari, operation och snö

Ny månad har det blivit och nu är det dags för den korta månaden februari då. Var den där januari tog vägen vette tusan?  Den bara försvann, så jag antar att det blir något liknande med februari också.

I morgon efter lunch är det dags för mitt lilla ballongingrepp i matstrupen då. Ett snabbt ingrepp under narkos (hinner väl knappt mer än somna så är det färdigt förstod jag det som) och nu får vi hålla tummar, tassar, klövar och tår här att detta hjälper mig!
Satt senast igår och försökte äta kebabpizza här hemma. Vi delade på en vanlig sådan från pizzerian och Roger åt upp sin halva på typ 10 minuter och jag satt väl en halvtimma, om inte mer och krånglade med min bit  *suckar*.

Snö ja. Snö har vi gott om, om än inte lika mycket som i mina gamla hemtrakter då där det är 1,5 m eller mer, men jag konstaterade senast nu idag att vi faktiskt har närmare metern eftersom det är 1 m som sticker upp av hagstolparna och de syns knappt. Och nu har ju snön sjunkit samman lite också sedan sista snöfallet häromdagen.
Däremot säger SMHI att snödjupet bara är 53 cm vid officiella mätstationen i Östmark-Åsarna, och så är det ju säkert då de lokala variationerna alltid är stora överallt.

En sak är då säker – de som indikerade att denna vinter skulle bli snörik hade helt rätt!
I löööve it , norrländska som jag är!

Ha dä’! 

Det här inlägget postades i Bakom kameran, Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.