5 år sedan…

… vi fick det värsta besked man kan få som blivande föräldrar . Idag för 5 år sedan skulle ha varit en lyckans dag – istället blev det början på den djupaste sorgen jag någonsin burit, och fortfarande bär på.

Idag kan jag skratta, jag kan vara hyffsat som ”vanligt” och jag kan prata om det som hänt utan att gråta ihjäl mig, men… ibland kommer så de där små styngen av sorg och av längtan och så just detta ordet ”varför”.

Sorgen kommer ju aldrig att försvinna helt, men den är i alla fall mer hanterbar än den var precis där i början. 

Men sedan detta hände så gillar jag verkligen inte december månad. Allra värst är perioden fr o m idag och fram till nyår .
Jag försöker hålla masken och vara den där alldeles vanliga Eva, men lyckas jag inte så vet ni varför. Detta och de ständigt närvarande smärtorna kan bli för mycket även för mig ibland.

Ta nu hand om varandra därute  – ha dä’! 

Det här inlägget postades i Bakom kameran, Dagligt klotter, Sorg. Bokmärk permalänken.