Men var tar tiden vägen???

Nu har det gått lite drygt 3 veckor igen sedan sist!  Dagarna bara rasslar iväg och när jag väl sätter mig vid datorn så är det triljoner andra saker som måste göras istället för att göra sådant här som är lite roligt.

Jaja, bara att gilla läget liksom och göra en liten sammanfattning sedan sist!

Vi fick lite snö häromdagen igen, men igår kväll trodde jag att allt skulle regna bort för jädrans vad det skvalade ett tag . Men faktiskt så ligger det kvar lite ändå! Det är så gött med snö för det ljusar ju upp lite i den annars så mörka november.

Är rätt mycket skriverier i tidningarna om att det kommer att bli en kall vinter – den som lever får väl se! Men snö vill jag/vi ha i alla fall, MASSOR med snö! 

Annars så går väl livet så sakteliga vidare med jobb och krämpor. Det är förbannat tufft, men jag kämpar på och tar en dag i taget. Ibland är det bara minuter eller timmar i taget för smärtorna är fruktansvärda för tillfället. Men nu ska jag faktiskt vara ledig hela vecka 48 för då har jag tagit semester. Tar mig en liten tripp med Cinderella den 27-28 november tillsammans med svärmor och svärfar och sedan ska jag bara vara hemma och koppla av. Avslutar sedan ledigheten med ett efterlängtat och gott julbord på Värdshuset Tvällen den 3 dec.

Ang. smärtorna så väntar jag på att återigen få komma in till Smärtkliniken. Har fyllt i sjuttielva sidor med smärtrelaterade frågor och skickat in men tyvärr så är det över 3 månaders väntetid. Spelar btw ingen roll – jag väntar så snällt så! 
Jag står också i kö för att äntligen få komma till den endometriosutbildade sjukgymnasten som Endometriosmottagningen på CSK Karlstad knutit till sig. Det är över 3 månaders väntetid dit med, men samma där – jag väntar.

På måndag den 20e så ska jag till ÖNH och göra en ny tryckmätning av matstrupen. Min allergiska matstrupe fortsätter att jävlas deluxe och nu ska de mäta/kika igen och se om de ser någon försämring. Nästa steg där är ev. botoxinjektioner i strupen för att få den att slappna av.
Och ja – jag är väldigt less på att äta gröt, yoghurt och hårt Gene-tunnbröd nuförtiden… 

Har också varit till min läkare på Hudmottagningen och visat upp alla mina prickar/fläckar igen. Var ju 4 år sedan sist så det var dags för en kik, och det visade sig att ett av mina gamla ärr måste tas bort eftersom det uppvisar ett lite ”suspekt beteende”!
Har fått tid redan den 5 dec på kirurgen i Torsby för att göra detta. Är ju ett ”fis-i-världsrymden-ingrepp” i mina mått mätt och det görs under lokalbedövning bara så det är snabbt undanstökat.

Nog pratat nu om både krämpor och annat! Nu ska jag försöka ta hand om den tvätten som är färdig!
Ha dä’! 

 

Det här inlägget postades i Bakom kameran, Dagligt klotter, Endometrios, Krämporna. Bokmärk permalänken.