I natt kom första snön…

… men den försvann lika fort igen också. Vi fick så lite här nere på ”låglandet”, men de som bor högre upp fick någon decimeter iaf. En bit in på andra sidan gränsen har de tydligen fått rätt mycket enligt yr.no och det var väl kanske gött att slippa det. Blir ju ändå bara slask när det tinar bort för nu är det varmare väder igen och ingen ny snö i sikte enligt prognoserna.

Grannen och jag trotsade iaf gråvädret på förmiddagen och tog med vovvarna på promenad i strilregnet. Vi har börjat promenera sisådär en 4 dagar i veckan tillsammans och det är både trevligt och nyttigt ju.

Vad har hänt mer då? Jo vi har ju också fått in den nya vedspisen i köket och den är väl värd sitt pris tycker vi.

Lätteldad, drar lite ved och verkar ge mycket högre effekt än den gamla rackaren som stått här i minst 30 år eller nåt sånt.

En behöver inte många vedträn för att det ska bli ”pôtthett” här hemma.
Ska också testa att baka i den någon helg framöver.

Vi har också börjat att ”modernisera” vardagsrummet lite här hemma. Först ut var att byta ut de gamla udda skåpen i smutsvitt och brunt mot en ny skänk och vitrin.

Det blev väldigt fint tycker både goe mannen och jag!  Stor skillnad jämfört med hur det såg ut innan (glömde tyvärr att ta en före-bild).

Nästa steg i moderniseringen är att byta ut de två udda sofforna mot nya schäslonger. Väntar ivrigt på att vi ska kunna ta det steget för nu vill jag ju få färdigt i vardagsrummet.

Har även sedan tidigare fått löfte om ett nytt köksbord och det skulle jag få i julklapp, men vi får väl se. *S*

Vi hade som ni ser lite hjälp med öppningen av paketen från JYSK. Bobby-the goat var väldigt nyfiken och ville hjälpa till.

Det var klövmärken överallt på paketen  och små gnagmärken.

Jahaja, det var väl en liten update iaf härifrån vårt vackra Metbäcken. Nu är det dags att ordna något ätbart till middag här!

Ha dä’! 

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Gårdsstök, Väder. Bokmärk permalänken.