… och en vecka till!

Jamentänkattdetskavarasåsvårt! 

Nu rasslade det ju iväg en vecka igen bara sådär, men nu har jag väl ändå ”giltig frånvaro” kan man säga. Har ju bl a varit ut på böljan blå en sväng .

Men innan jag åkte iväg ut på havet så hann jag med att avsluta LOK-stödsansökan (och den blev beviljad/godkänd utan efterkontroll – tjohooo ) och så blev det lördagsloppis med en granne också. Fyndade en del fina grejer för hela 87 kr!

Mitt allra bästa och dyraste fynd var faktiskt rånjärnet med ett motiv jag aldrig sett (och då har jag ändå studerat många olika rånjärn i mina dagar). Grannen beställde genast rullrån till jul av mig, och det fixar jag såklart!

Rånjärnet kostade 50 kr, men det var det värt!

Söndag morgon avreste jag mot storstan tillsammans med svärmor, svärfar och grannen och kl. 17 steg vi ombord på Viking Lines Cinderella.

Vi åt gott (och som vanligt alldeles för mycket ), shoppade loss i taxfree’n och bara njöt av resan allesammans. Var ju en sisådär 9 år sedan jag åkte Cinderella senast och hon har byggts om ett antal gånger sedan dess så det var mycket som var ändrat sedan sist.
Vi hade ett underbart fint väder också och på hemresan satt vi uppe på däck och njöt av sol och varma vindar.

Bilden är från vårt fönster vid kvällsbuffén.

Men som alltid när man är ute och reser så är det skönast att komma hem igen!

Och bästa och finaste mannen var hemma och passade alla djuren eftersom han inte är något för såna där resor iom sitt mående. Ett stort TACK och en stor puss ska han ha för att jag fick komma iväg lite iaf! 

Hade som tur var tagit ledigt tisdag. Höll ju knappt på att komma ur sängen för att kroppen protesterade så. Det där med att sitta ihopknödd i en buss 6 timmar ner och 6 timmar hem är INTE min grej längre! 
Var lite halvdåligt väder i tisdags och det blev mörkt väldigt tidigt så då kom värmeljusen fram och soffläge intogs med gott samvete efter att getterna var nattade.

Är så mysigt med tända ljus överallt, men ljuslagret börjar att sina så det är snart dags för en tripp till det stora varuhuset IKEA.

Onsdag bara försvann med tvätt och sånt, och igår var jag på plats igen på ridskolan och det var fullt upp hela dagen lång! Hann inte ens med allt som fanns med på min ”to-do-lista” men det får tas på tisdag när jag är tillbaka.

Om en vecka ska jag ner till storstan igen för att gå på baluns  hos bästa Dagens Eko – men då lyxar jag och flyger ner fredag o hem igen måndag.
Jag menar, vi har ju en flygplats här i Torsby med direktflyg till Arlanda så då ska man ju nyttja den! Bokar man tidigt så kostar det bara 595 kr enkel väg och då slipper man krångla med tåg och i mitt fall en faslig åksjuka som dessa X2000/X3000 ger mig. Det skilde i mitt fall bara 250 kr totalt i biljettpris.

Nu ska jag ta och bege mig in till Torsby en sväng och handla det jag inte orkade handlade igår! Blir besök på Granngården, Dollarstore och så några småsaker jag glömde att köpa på ICA Toria igår efter jobbet.

Ha en finen dag!
Ha dä’! 

Det här inlägget postades i Bakom kameran, Dagligt klotter, Ute på skoj. Bokmärk permalänken.