… och så gick det en vecka igen då!

Hahaha  – det där med att skriva ofta faller liksom av sig självt när det är fullt upp x 1000 och när man inte mår sådär jättebra. Viljan finns ju alltid att skriva, men man ska hinna/orka också.

Nu är det slutspurt på LOK-ansökandet, och jag ägnar de sista timmarna åt det i morgon genom att arbeta hemifrån igen. Var på ridskolan igår som vanligt och där hann jag då inte med att göra det (tanken fanns ju och var god, men nä’ det hanns inte med trots att jag åkte därifrån först kl 18:30…). Prioriterade faktiskt istället att göra färdigt faktureringsunderlaget och att printa ut första omgången av terminsfakturorna för ridningen. Det är väldigt mycket mer pengar som ska in där!   
Sedan är det ju som vanligt där på ridskolan – ”störmomenten” är många, så då är det bättre att sätta sig hemmavid och knappa i godan ro utan avbrott!

Sedan sist har jag också hunnit med att spela lite mer bingo. Svärmor och jag var till Granevik i söndags och sedan var vi i sällskap med grannen Gun till Bastvålen i måndags.

En kan ju nästan tro att ”bingojävulen”  har kidnappat en, men nejdå – det är bara väldigt roligt och avkopplande + att snart är tutbingosäsongen slut för i år.
Sedan är det bara pensionärsbingon på Gömmanberg som är aktuell!

Om vi vinner nåt??? Njae, det är ju tyvärr lite sämre med det då. I Granevik vann jag ett paket kaffe på lotteri och i Bastvålen blev jag helt lottlös men då vann både svärmor och Gun något litet iaf.

Nu ska jag ut och se vad de små med horn hittar på! Det blev oroväckande tyst och då har de endera gått på promenad själva eller så ligger de och idisslar.
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Ute på skoj. Bokmärk permalänken.