Semestern avklarad!

I fredags var det så min sista huvudsemesterdag för i år!
Fyra semesterveckor som har gått sådär lite lagom långsamt och jag har verkligen försökt att njuta av dem så mycket som jag bara kan när jag mår som jag gör. Vissa dagar har varit okej och andra ett helvete.
Vädret har varit helt överkomligt tycker jag – inte pötthett, inte svinkallt och alldeles lagom med sol (lagom ja – vårt så älskade och användbara svenska ord ) men kanske lite för dåligt med regn om man ska se till vissa bär och grödor i vår natur. Det är förskräckligt torrt och lite vatten i många åar och vattendrag.

Men jag är totalt sett hyffsat nöjd med min semester och det är huvudsaken!

I morgon måndag börjar jag alltså att jobba igen, och ”mjukstartar” med att som vanligt jobba hemifrån 4 timmar. Sedan är det tisdag och torsdag 7-16 på plats på ridskolan. Skönt att återgå till lite välbekanta rutiner igen!

Men fram tills dess så ska jag och svärmor hinna klara av ännu en tutbingo . Igår var vi upp till Bograngen på sista Storbingon med trippla rövare och idag ska vi in till Granevik här i Torsby och göra nya försök.
Bidde absolut ingen lycka där uppe i Bograngen igår, men vi tar nya tag idag!
Det är ju inte så långt kvar av tutbingo-säsongen nu. När höstmörkret kommer så är det över för det här året och vi får packa undan tutbingobrickorna till nästa år.

Ha dä’! 

Det här inlägget postades i Bakom kameran, Dagligt klotter, Ute på skoj och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.