Nya idéer

Igår när bästa väninnan i storstan, Dagens Eko, och jag pratade på Messenger så kom vi in på hur länge vi känt varann och när vi sågs första gången irl osv. En tanke som faktiskt ploppade upp i min skalle också bara för någon vecka sedan, men nu var vi ju bara tvungna att börja kolla upp det där.

Då kom jag på att jag skulle kika i min gamla blogg och där fann vi svar på våra frågor, iaf delvis eftersom jag startade bloggandet några år efter att vi började prata över nätet.

Men jisses Amalia och Götapetter vad aktiv jag var i bloggandet då!!! Ujujuj, det var alltså mellan 40-65 inlägg per månad som knattrades fram på datorn! Gör jag ens det per år numera? ?

Har iaf kommit fram till att JAPP – det ska det definitivt bli ändring på hädanefter. Det är ju egentligen väldigt roligt att blogga, och framförallt är det väldigt kul att gå tillbaka och läsa i efterhand. En blogg är ju faktiskt ett slags dagbok – fastän i digital form.

Men jag läste några ord häromdagen som är sanna i sammanhanget.

När man var barn/yngre och skrev dagbok så ville man absolut inte att någon utomstående skulle läsa vad man skrivit.
Idag när man skriver i en blogg så vill man ju att så många som möjligt ska läsa vad man skriver och blir ledsen om folk inte gör det!

Och visst är det ju så för många! *S* ? Jag bryr mig inte om antalet som läser, för jag vill nog bara mer ha det som en ventil och som ett slags dagbok över vad jag gör och inte gör – men visst är det ju alltid trevligt med en kommentar eller två från er som faktiskt läser!

Så nu lovar jag det – jag ska absolut skriva mer frekvent framöver. Varje dag utlovas icke – men kanske varannan eller var tredje.

Ha dä’! ?

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.