Första regndagen på semestern!

Kan absolut inte klaga (än så länge är väl bäst att tillägga ?) på årets semester! Idag är första riktiga regndagen ? på mina första två veckor. Visst har det väl kommit någon skur innan men det räknar då inte jag som dåligt väder.

Jag ska faktiskt ägna dagen åt att mestadels göra ingenting. Det enda lilla jag tänker göra är att baka en långpannekaka, men det är så snabbt avklarat så det räknas liksom inte *S*.
Idag får det bli denna kaka → https://www.kokaihop.se/recept/choklad-kokosgoding-2. En kaka som i ridskolekretsar har ett helt annat namn – nämligen ryttarkaka.
Enkel att göra och gudomligt god! ?
En annan dag ska jag testa en annan kaka som ser väldigt smarrig ut – Supergoda chokladrutor med vaniljfyllning.

Annars så rullar livet på sådär precis som vanligt med jämna plågor, hemmafix och bingospelande, både vanlig och tutbingo. Goe mannen arbetstränar ju mån-ons-fre så det blir inte så mycket ”hitte-på” på semestern faktiskt.

Vi har iaf varit till Memphis Café här i Östmark för att prova den nya menyn som nu även består av pizza, kebab, sallader mm.
Det är allt lite lyxigt att ha detta här i vår lilla by och det är väldigt gött att slippa sätta sig i bilen och åka minst 7 mil t o r bara för att äta en pizza när man blir lite sugen.

Nä nu är det bakdags här!
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.