Hoppsan, det blev visst ny månad igen!

Huj vad dagarna går fort! Hinner knappt blinka innan veckan tar slut och när fyra veckor gått så är det ny månad igen också. Det är bara att hålla i sig och åka med liksom!

Häromdagen var jag iaf iväg till CSK i Karlstad och träffade min endospecialist inför kommande operation där jag ska ta bort mer av tjocktarmen eftersom jag har en större endometrioshärd kvar där.
Det är inplanerat som laparoskopi (titthålsoperation) men med risk för konvertering till öppen bukoperation. Detta beror helt på vad de ser när de kikar in i första titthålet. Med tanke på att jag såg ut som ett spindelnät invärtes förra gången så har jag ingen större förhoppning om något annat nu heller, men större under har ju skett ?.
Det är även viss risk för att de måste sätta en tillfällig stomi, så jag kommer att stomi-markeras inför operationen.

Ett EKG gjordes också (bara för att se så inget ser knasigt ut eftersom jag haft ett hjärtstopp tidigare) och så var jag på narkosbedömning i det nya operationshuset. Jädrar vad fint det är! Ska bli en trevlig upplevelse bara det! ?

Nu är det bara att ”luta sig tillbaka” och invänta kallelsen med ett operationsdatum. Det kan bli om ett par veckor eller om någon månad eller två – inget jag vet något om ännu.
Och fram tills dess jag vet något så jobbar jag på så mycket jag bara kan och orkar. Det är sååå mycket att göra, och stökigt är det på många sätt och vis – men, det är bara att andas djupt, vika sig dubbel ibland och göra det bästa jag kan fastän det gör ont som *piiii-iiip*!

Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Endometrios. Bokmärk permalänken.