God fortsättning!

2017 är nu 23 dagar ”ungt” och livet går vidare i jämn och rask takt. Är så skönt att det börjar bli lite ljusare nu igen. Man märker det faktiskt redan tydligt och jag får ställa om timern till lamporna med jämna mellanrum.

Starten på året har väl varit rätt okej, men det är en ständig kamp med dessa *piiiiiip* smärtor och så ”trasslet” på jobbet som är allestädes närvarande. Men, men – jag tar en dag i taget och gör det bästa jag kan oavsett! ?

Ska iaf till Endomottagningen i Karlstad igen den 1 februari för inskrivning inför kommande operation. Sedan återstår det att se hur lång, eller kort, tid det tar att få operationstid. Förra gången tog det bara två veckor från inskrivning så man vet aldrig. För jobbets skull så hoppas jag att det möjligen tar någon/några veckor till – men det blir när det blir.
Den 6 februari ska jag till Öron-Näsa-Hals igen också på en ny undersökning av min strupe som inte vill ta emot mat alla gånger. De ska gå ner med ett instrument genom näsan och ner i svalget/strupen för att se hur det står till där. Inget jag ser fram emot, men det måste göras. Börjar vara lite trött på gröt och annat sånt som slinker ner lätt nu…

Nu ska jag ut till våra små ”getingar” och ge dem kvällshö, några pinnar att gnaga på och varmt vatten att dricka. Sedan ska de nattas med godnattpussar och kel. Det är en hel procedur att kvälla de där två!

Därefter vankas en dusch och en hårtvätt innan det är dags att slänga upp fötterna i soffan och varva ner inför morgondagens jobbpass.

Ha dä’!

Det här inlägget postades i Bakom kameran, Dagligt klotter, Djuren. Bokmärk permalänken.