Gott Nytt År!

Ja då var det strax slut på 2016 då! Ett år som precis som vanligt varit en enda stor berg-och-dal-bana på alla de sätt och vis, både privat och på jobbet.
Men, jag tog mig igenom året och likaså gjorde min älskade sambo Roger det!

Nu hoppas vi båda två att 2017 ska bli ett bättre år än vad 2016 var. Man lever ju på hoppet hela tiden, och försöker varje dag göra det bästa man bara kan utifrån ens egna förutsättningar.
Jag kommer tyvärr att i början av 2017 än en gång gå igenom en jobbig operation för min endometrios, men jag hoppas att det iaf ska bli lite bättre efter att ha genomgått den – men det finns inga som helst garantier för detta. Som sagt – en lever ju på hoppet och jag kämpar som en jävla idiot V A R J E dag för att orka med allt.

2016-12-15-08-41-39Jag hoppas även att det ska lösa sig till det bästa på mitt arbete. Arbetet är ju en av delarna i mitt liv som faktiskt håller mig på benen, även fastän det är jobbigt med all smärta.
Vi på Torsby Ridklubb har i alla fall haft ett otroligt tufft 2016 och det kommer att bli ett ännu tuffare 2017 – men ridskolechefen Linn och jag kämpar på varje dag för att vända den blytunga skutan på rätt köl! Tyvärr är det många gånger i motvind och under hårda stormbyar – men vi ger inte upp! ?

Har ju jämt precis börjat få lite ordning på röran på kansliet efter min förra frånvaro, och fram till min operation så fortsätter jag såklart att jobba på så hårt jag bara kan och orkar. Jag har ju de små hjälpredorna (eller kanske de är ”stjälpredor” ?) bestående av stallkatterna Tjorven och Skrållan. Det är Tjorven på bilden som noga ”studerar” kalendern eller någon minneslapp.

 

Men nu ska 2016 få ta slut och 2017 strax ta vid! Önskar alla som läser min blogg ett riktigt GOTT NYTT ÅR och jag hoppas kunna vara lite flitigare i skrivande nästa år! 😉

nyarshalsning-2016

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.