Hoppas på att få testa nya Epson EcoTank ET-3600!

Jag är Buzzador på www.buzzador.com och har nu ansökt om att få buzza en ny bläckstråleskrivare från Epson – Epson EcoTank ET-3600.

Då jag nuförtiden arbetar mer hemifrån än tidigare plus att jag håller på med flera föreningars arbete så vore det toppen med en snabb och utskriftssnål 3-i-1-skrivare till alla mina utskrifter som jag gör i både färg och svartvitt!
Att kunna kopiera och skanna är toppen, särskilt när man sedan kan skriva ut detta i färg. Tidigare Epsonskrivare har gett fina utskrifter så jag hoppas även denna gör det!

header_et3600

Epson EcoTank ET-3600 – den smarta 3-i-1 bläckstråleskrivaren som gör att du sparar upp till 70% i utskriftskostnader! ET-3600 är utrustad med ett nydesignat integrerat bläckbehållarsystem med extremt hög kapacitet som eliminerar behovet av bläckpatroner. Detta innebär mindre krångel och betydligt många fler utskrifter mellan påfyllningarna jämfört med andra bläckstråleskrivare, och dessutom är den billigare i drift.

Minska dina utskriftskostnader – ET-3600 gör att du sparar 70% i utskriftskostnader i genomsnitt. Den skriver ut upp till 11 000 sidor i svartvitt och färg för knappt ett öre per sida. Dubbelsidig utskrift kan också halvera pappersförbrukningen, vilket ytterligare sänker dina driftskostnader. En perfekt skrivare för alla hemmakontor! Skrivaren är dessutom enkel att använda. Du bara fyller på med bläcket som medföljer, slår på skrivaren och förbereder bläcksystemet. Skriv ut snabbt och enkelt via Wi-Fi från en smartphone med hjälp av gratisappen Epson iPrint. Skriv ut på distans eller e-posta ett utskriftsjobb till skrivaren.

Den ser även ut att vara i lagom storlek för att ha den på skrivbordet och enkel att hantera.
Ett stort plus för Wi-Fi-utskrifterna när man är ute på vift!

Håller tummen hårt för att turen är med mig den här gången så att jag får testa den här i mina ögon sett helt perfekta skrivaren för mina utskriftsbehov! =)

#ecotank3600buzz #epson #buzzador

Det här inlägget postades i Buzzador och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.