Helgen är här!

Sådär, då var första ordinarie jobbvecka avklarad då! Trött och ont som bara den (vilket ju var väntat och som jag var förberedd på), men det gick! ✊ Med de tre ”v-na” – vilja, våld och vaselin – går det mesta plus en rejäl portion norrländskt jävlar-anamma.

Idag tar jag det bara lugnt iaf och försöker ladda batterierna och få smärtan att dämpa sig lite. Varit ute hos getterna och veckostädat som vanligt och nu sitter jag och väntar på sotaren som ska komma mellan 9-12. Ska ut sedan igen och fylla upp höpåsarna och fylla på mer spån i getstallet.
2016-09-07-solrosorna-blommar-antligenBlev fint väder idag fastän de utlovade mulet i prognosen. Inget som märks här iaf – knappt ett moln på himlen just nu! ?
Såg att det är dags att klippa ner och riva upp sommarens blomster som nu ser väldigt ledsna ut jämfört med bara någon vecka sedan. De kalla frostnätterna skördade sina offer tyvärr…

Men jag kan fortfarande njuta av bilderna på våra stora och fina solrosor som fåglarna fixade åt oss i år!

I morgon är det dags för lite folkrace på Motorbanan i Östmark. Det är Älgjaktsracet som går av stapeln och det är otroliga 121 (!) anmälda till det!!! Fantastiskt roligt måste jag säga, särskilt som det kommer en hel del åkare utifrån som inte brukar åka här!
Kvällsracet 2016-07-20Jag ska ju som vanligt fotografera, men tyvärr då så orkar jag inte vara där hela dagen (och särskilt inte med ett sånt stort startfält som tar lite längre tid) så jag planerar att åka dit efter lunch för att börja fota. Det blir ju typ 20 st 6-bilsheat x 3 omgångar + jumbofinal och vanliga finaler så det kan ta lite tid, men en får hoppas vi slipper så mycket bärgning och annat töl som tar tid!

Söndag blir väl vilodag igen då. Kanske pyssla lite i trädgården om andan faller på eller möjligen åka och ta en söndagsmiddag någonstans i närheten. En får väl se vad en mäktar med när den dagen kommer.

Nästa vecka är det fullt upp med en del extra jobbgrejer som gör att jag får lov att ändra lite i mitt schema. Det blir tufft, men det får lov att gå ändå! Vad gör man inte för sitt jobb liksom? ?

Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Jobb, Krämporna. Bokmärk permalänken.