Oktober = höstmånad

September var en underbar månad med härlig värme och mycket solsken ☀. Men direkt när vi kom in i oktober så tvärvände det och blev kyligare och frost på nätterna. Här plockade jag fram flanellsängkläderna när jag bytte rent i måndags och då är det höst!

Oktober innebar även att jag provar att bryta sjukskrivningen och har börjat jobba som vanligt igen, 20 timmar/vecka. Har ju gått hemma i 11 månader på hel- och deltid och nu tröttnade jag på det eftersom jag inte blir bättre av det. Jag har lika ont oavsett + att ekonomin börjar krokna mer och mer + att jag tröttnade på att jobba hemma utan att få betalt. Så nu kör jag!
Har iaf fått möjlighet att jobba lite mer hemifrån – vilket jag är jätteglad ? för att det gick att lösa – och jag testar även en ny medicin som är under upptrappning.

Hallon ÄR gottAnnars är det mycket get i mitt liv nu (vilket kanske märks mest i mitt Facebook-flöde). Våra två små dvärggetter kräver sitt och de är helt underbara små krabater. Fast de är även små ”ligister” ibland, men det visste jag – det är ju getter!

När man har getter så endera skrattar eller gråter man! ?

Billy och Bobby har egen Facebook såklart, https://www.facebook.com/billyandbobbythegoats/
Gå gärna in och gilla deras sida och följ med i deras små äventyr här på gården!

Getterna ute på viftSka ta med dem på en koppelpromenad idag efter att jag ätit lite lunch. De måste vänja sig vid det med om jag ska kunna ta med dem på tur längs vägen här. Det är bra om de får gå på asfalt och grus så de sliter klövarna lite själva.

Kan ju bli väldigt spännande när jag ska verka dem själv så småningom. Har ju aldrig gjort det, men tar hjälp av fina instruktionsfilmer på Youtube bl a.

På tal om lunch så är det dags här nu för det. En skål havregrynsgröt är det som vankas, precis som alla andra dagar! *S*

Ha dä’!

 

Det här inlägget postades i Bakom kameran, Dagligt klotter, Djuren. Bokmärk permalänken.