Huvudet upp och fötterna ner

Huvudet upp och fötterna ner… och så jävligt ont mitt på och lite överallt där emellan. Men så är det – bara att gilla läget och kämpa på!

Har haft telefontid med överläkaren på Endomottagningen på Akademiska igen, och tydligen ska jag få komma ner på en ”third opinion” inom en inte alltför avlägsen framtid. Får väl se vad han/de säger nu då.
Har iaf fått Gabapentin för mina smärtor/nervsmärtor och haft rätt långsam upptrappning hittills. Känner inte någon verkan ännu då – inte så mycket biverkningar heller. Blir lite dimmig och yr timmarna efter dosen, och har gått upp lite i vikt, men det är inga chockartade grejer som tur är.
Står på 3 x 300 mg per dag – maxdosen för min del enligt Akademiska är 3 x 1200 mg per dag så det är en bit kvar att testa dem på då.

Hoppas iaf att ridklubben går med på mitt jobbförslag som jag lade fram på utvecklingssamtalet i tisdags så att jag kan börja jobba som vanligt igen och bryta bort sjukskrivningen fr o m 1/10. Har ju snart gått ett år med sjukskrivning nu, och jag blir inte bättre än så här så då testar vi och kör tycker jag. Jag vet ju att jag behövs på mitt jobb. Bära eller brista liksom!

2016-09-14_Billy och BobbyAnnars så är det mycket med getterna här hemma. Charmtrollen gör verkligen ens dag när man mår pyton, humöret är nere vid fotknölarna och smärtan river i en – det går ju inte att motstå deras söta små ”bäähäääähä” och alla hyss de gör. 🙂

Nu ska de både koppeltränas och tränas mer på att vara lösa ute på gården och följa med mig/oss på promenader – helst utan att äta upp allt löst de ser – men vi får väl se hur det går! Antar att det blir en tur till Biltema för att investera i x antal förpackningar kompostgaller att sätta runtom allt man vill ha kvar här hemma på gården. 😉 De går ju fram som värsta maskinerna när de kommer lös! *S*

Nu på fredag är det 4 veckor sedan vi hämtade hem dem. Tiden går fort på alla sätt och vis kan jag säga! Tycker det var nyss vi var till Rättvik ju…

Ha dä’ – nu ska jag ut och valla getterna här!

PS: De håller sig iaf innanför stängslet när de ska vara där 😉

Det här inlägget postades i Djuren, Endometrios, Krämporna. Bokmärk permalänken.