Ännu en vecka har susat förbi!

Välkommen till Lellstuga!Större delen av veckan som gått sedan förra inlägget har det varit varmt och soligt väder och ack så skönt det har varit! 😀
Kia varvar solandet med stunder i den skugga som finns här hemma.

Men de två senaste dagarna har det varit kallt som bara den med isande vindar. Uppe i de norra delarna av vårt avlånga land har det ju t o m kommit snö! Burr!

Collage inför hagsättning 2016-06-06Det har snickrats en del här hemma under senaste veckan och så har vi varit och köpt material till hagarna.

Jag är såååå otroligt tacksam för att min underbara sambo/man/älskling ställer upp och fixar, donar och köper ut, för annars hade det inte blitt någonting alls för stunden!

Frågan är bara vem som ska svinga den där lilla 5 kg’s klubban och driva ner all stolp här runt Lellstuga??? *S*

Collage väggar i stallet 2016-06-10Snickrandet går helt klart framåt och jag tror det blir jättebra det här när det är färdigt! De små prinsarna kommer att må som kungar där inne i sitt lilla stall.

En längter så tills allt är klart så att vi kan åka upp till Rättvik och hämta dem!

Jag läser så mycket fakta jag kan och hör mig för med andra getägare på olika forum, och så detta Pinterest då alltså! Ujujuj, vilka idéer på kul grejer man får som sagt! 😛
Men jag får nog lov att börja snickra själv om allt jag ser där ska bli av *ler* för jag tror inte Roger är sååå sugen på att göra allt jag tycker vi ska ha/göra.

Ha dä’!

Det här inlägget postades i Bakom kameran, Djuren, Gårdsstök. Bokmärk permalänken.