Fredag igen då!

2016-05-13 TårtcollageMen tjohejsan vad dagarna går fort! Tycker det var bara igår jag stod och gjorde tårta inför förra fredagens kalasande här hemma, men det är en vecka sedan alltså!

← Såhär såg förresten tårtan ut i år (klicka för större bild).

Den här veckan har för min del innehållit bassängträning (måndag), jobb (tisdag), återhämtning (onsdag), liten roadtrip till Malung för besiktning av bil (torsdag) och idag tar jag det bara lugnt och pysslar lite här hemma medans regnet då och då strilar på andra sidan fönstren.

Bobby & Billy 2016-05-06

Bobby & Billy 2016-05-06

Det är mycket kikande på nätet efter saker och ting vi behöver till våra kommande små getabockar och likaså väldigt mycket läsning om getter och getskötsel på olika forum. Jag vill ju veta så mycket som möjligt innan de kommer hem, och sedan får man ta resten vartefter det kommer.

”Råkade” ju söka efter getter/goats på Pinterest och det skulle jag ju ALDRIG någonsin ha gjort! *S*
Är helt såld på allt man kan göra till dem i hagar och stall! Ujujuj vad mycket idéer man får alltså, till Rogers förfäran får jag lov att säga. 😛

Bobby & Billy 2016-05-15

Bobby & Billy 2016-05-15

Vi längter i alla fall väldigt mycket efter dem nu!

Har gjort en ”liten shoppinglista” med hagmaterial som ska köpas in. Det blir mycket kostnader såhär till en början när man inte har något sedan tidigare men nog ska vi få ihop ett par hagar och ett stall inom kort här – bara Roger blir okej i ryggen så att vi kan snickra vidare. Det blev ju väldigt tokigt med detta ryggonda som slog till just nu, men bara att vänta ut det onda.

Sedan får man väl komplettera allteftersom och bygga vidare på allting!

Dags för lite lunch här nu – ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Djuren. Bokmärk permalänken.