Helgen som gick…

installing spring… var mestadels mulen, regnig, kall och trist på många sätt och vis. Några solglimtar kom emellanåt, men det är inget riktigt gött vårväder än inte.
Sletna var både jag och älsklingen också + att jag har haft, och har, ont som bara den så det har varit en riktig ”soffliggarhelg”. Har börjat med nya medicinen Visanne också (tack Boop för hjälpen) och kan konstatera att eftersom den innehåller så mycket laktos så innebär det många toabesök varje dag… 🙁

Avnjöt iaf årets första rabarberpaj, dock med tyska rabarber (men de var fullt ätbara). Det var gott, väldigt gott. Lagom syrligt och en klick god vaniljsås till – tadaaaa, helgen var räddad! *S*

Nu laddar jag upp för morgondagens 5-timmars arbetspass. Har även ett litet besök hos fysioterapeuten att klara av i morgon fm där något slags knäortos/-stöd ska ordnas så att jag ska kunna börja gå ut och promenera igen. Har ju inte kunnat göra det sedan slutet på december och det är ett måste för att ”hålla vikten på plats”. Så det är hög tid att få någon hjälp med detta nu!
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.