Sommartiden är här!

I natt, eller ja igår kväll när vi kröp till sängs, så ställde vi fram klockorna till sommartid igen. Blev lite mörkare på morgonen just nu då, men ikväll så ska solen inte gå ned förrän kl. 19:41 här i Metbäcken… älskert! <3

Och det går fort nu. Bara på en vecka så ökar ljuset med 40 minuter! 22 minuter på morgonen och 18 minuter på kvällen.

Att få se dessa soluppgångar är underbart. Det är samma bild i toppbilden här i bloggen – tyckte den var så vacker.
Nu är det bara snön som ska försvinna men för det krävs lite mer värme och gärna lite regn också som hjälper till att töa bort den. Bitvis, där det är soligt, så har gården tinat av lite, men än finns det allt mycket snö kvar. Och visst, det är ju faktiskt bara slutet på mars så än kan det komma både stora och små bakslag – men jag hoppas vi slipper dem!

I morse när jag kom ner i köket så låg ena bocken och sov i vår trädgård. Hans dotter ”Bäbis” var uppe på benen och stod och åt leftovers sedan gårdagen och mamma rå var ute bland buskarna och gjorde morgontoalett.

Man blir alltid lika lycklig av att se dem trivas så bra här hos oss. 🙂
Bilden är lite kass i kvaliteten, men det var fortfarande så skumt ute och jag ville inte använda blixten och skrämma honom.

Nu ska jag vila lite här och förbereda mig för en påskmiddag på Värdshuset Tvällen! Ha dä’!

Det här inlägget postades i Bakom kameran, Dagligt klotter, Djuren. Bokmärk permalänken.